logo
accomodatie
accomodatie 1 accomodatie accomodatie accomodatie accomodatie accomodatie accomodatie accomodatie accomodatie
Ch‚teau de Tavigny is schilderachtig gelegen op een helling van een beekdal, in een groen glooiend landschap in de Belgische Ardennen. Het bevindt zich middenin het dorpje Tavigny, dat verder bestaat uit een wit kerkje en een paar huizen en boerderijen. Het kasteel biedt plaats aan een gezelschap van maximaal 12 personen. De imposante gevel en twee ronde torens maken indruk, terwijl binnen een gemoedelijke intieme sfeer is gecreŽerd.
De eeuwenoude geschiedenis is bij iedere stap voelbaar, terwijl men tegelijkertijd geniet van het hedendaags comfort. De ruime kamers met grote gerieflijke bedden hebben elk een eigen moderne badkamer. De gastheer en gastvrouw zijn erin geslaagd een perfecte balans te creŽren tussen het behouden van oude stijlkenmerken en het comfort van de 21ste eeuw. In alle jaargetijden staat dit eeuwenoude kasteel u en uw gezelschap ter beschikking.
In een oase van rust biedt het de gelegenheid voor vergaderingen en andere besloten bijeenkomsten. Ook zijn er vele mogelijkheden voor ontspanning in en rond het kasteel. Er is een biljartkamer, een sfeervolle kamer met een grote openhaard, de donjon uit de vroege Middeleeuwen is de eetkamer, de oorspronkelijke entree is er nog te zien. Aan de binnenplaats liggen bijgebouwen waar wijn geproefd kan worden. In de mooie grote tuin, de weide en de boomgaard kan tussen het vergaderen door gewandeld worden. Onder dakplatanen is een schaduwtuin aangelegd waar bij warm zonnig weer geluncht kan worden. Daarnaast zijn er in de omgeving prachtige wandelroutes, golfbanen, paardrij- en wintersportfaciliteiten en andere sportmogelijkheden zoals kajakken op de Ourthe. De gastheer en gastvrouw doen wat in hun vermogen ligt om uw wensen te realiseren en uw verblijf onvergetelijk te maken.

accomodatie
interieur
route
contact